FAQ

Hieronder zie je een aantal vragen & antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat is PrijzenRacer.nl?

PrijzenRacer.nl is niet het zoveelste bel-& win spelletje, maar een dynamisch spel waar iedereen zich gratis kan registreren en elke ronde kans maakt op fantastische prijzen. Het doel van PrijzenRacer.nl is dat je zoveel mogelijk credits verdiend door je eigen persoonlijke link te promoten. Jij als deelnemer hebt dus de totale controle over je eigen winkansen. Hoe beter jij je best doet om credits te verzamelen des te meer kans jij op die te gekke prijzen maakt. Net zo leuk en des te meer prijzengeld.

Hoe oud moet ik zijn om te mogen bellen?

Om te mogen bellen dient men 16 jaar of ouder te zijn en hier voor toestemming hebben gekregen van ouder/verzorger of eigenaar van de betreffende telefoon. PrijzenRacer.nl is niet aansprakelijk voor eventuele fraude via onze telefoon dienst.

Wat maakt PrijzenRacer.nl anders dan andere online spellen?

PrijzenRacer.nl is geen kansspel maar een dynamisch spel waarin jij als deelnemer zelf de controle hebt over jouw winkansen. Hoe meer moeite je doet om credits te verzamelen, hoe groter de kans is dat jij de te gekke prijzen wint!

Wanneer worden de gewonnen prijzen verzonden?

Alle gewonnen prijzen worden op de 10e van de maand verzonden. Dit geld ook voor geldprijzen.

Wat zijn de verschillende prijzen categoriën?

PrijzenRacer heeft 3 prijzen categoriën waar je in kunt meespelen voor verschillende prijzen. In het menu kopje 'Prijzenpot' kun je zien welke prijzen in welke categorie vallen. Omdat de prijzen in categorie 1 goedkoper zijn dan in categorie 2 en 3, loopt de tijdbalk in categorie 1 sneller. Je kunt nu dus met weinig credits leuke prijzen verdienen!

Wat kost de deelname aan PrijzenRacer.nl?

Deelnemen aan PrijzenRacer.nl is geheel gratis!

Hoevaak mag er op mijn persoonlijke link geklikt worden?

Er kan één keer per IP adres per dag op je link geklikt worden.

Hoe kan ik credits verdienen met mijn persoonlijke link?

Het is de bedoeling dat je jouw persoonlijke link promoot bij vrienden via email, msn etc. Voor elke vriend of vriendin die jouw persoonlijke link bezoekt of zich aanmeldt en actief meespeelt krijg je een bepaald aantal credits, afhankelijk van jouw type account. Silver- en Goldmembers krijgen extra credits voor elke klik of aanmelding.

Wij wijzen de deelnemers erop dat de meeste fora's etc. tegen het plaatsen van links zijn. Elke andere vorm van spammen is ook niet geoorloofd. Mochten wij klachten ontvangen wat betreft het spammen van persoonlijke links zijn wij genoodzaakt de desbetreffende deelnemer te verwijderen van het spel.

Al mijn vrienden hebben al geklikt maar ik kom nog credits te kort?

Loop je achter op andere deelnemers en heb je nog wat extra credits nodig? Dan kun je credits bijbestellen via onze bestellijn. Hiervoor moet je inloggen op jouw account en het telefoonnummer bellen welke rechts op je scherm staat. Je krijgt dan vervolgens een code te horen die je in kunt vullen op deze website. Hiervoor krijg je in één keer maarliefst 100 credits erbij!

Wanneer is de periode afgelopen?

De duur van de wedstrijd wordt bepaald door de tijdbalk. Zodra de tijdbalk vol is stopt het spel en is de deelnemer die op dat moment op nummer 1 staat de winnaar een van de te gekke prijzen. De tijdbalk is gebaseerd op het aantal verdiende credits, opwaarderen, account upgraden, bellers. Iedere keer als er credits verdient worden schuift de balk een stukje op totdat hij vol is. Dan worden alle credits weer op 0 gezet zodat iedereen in de nieuwe ronde evenveel kans heeft.

Wat is een Silvermember?

Als Silvermember heb je een aantal voordelen vergeleken met normale deelnemers. Als Silvermember worden jou credits die je krijgt per klik verdubbeld! Je ontvangt voor elke vriend(in) die op jouw link klikt 10 credits inplaats van 5!
Deelnemers die hun account overzetten op Silver krijgen tijdens het omzetten 25 credits gratis!

Silvermembers herken je aan de zilver medailles naast de naam in de toplijsten.
Je kunt een Silvermember worden door in te loggen op jouw account en de pincode in te vullen die je krijgt te horen via ons speciale telefoonnummer. Zet je account dus vandaag nog om naar Silver en maak extra veel kans op die iPod.

Wat is een Goldmember?

Als Goldmember heb je een aantal voordelen vergeleken met normale deelnemers. Als Goldmember verdien je 3 keer zoveel credits per klik dan normale deelnemers! Je ontvangt voor elke vriend(in) die op jouw link klikt 15 credits inplaats van 5!

Deelnemers die hun account overzetten op Gold krijgen tijdens het omzetten 25 credits gratis!

Goldmembers herken je aan de gouden medailles naast de naam in de toplijsten.
Je kunt een Goldmember worden door in te loggen op jouw account en de pincode in te vullen die je krijgt te horen via ons speciale telefoonnummer. Zet je account dus vandaag nog om naar Gold en maak extra veel kans op die te gekke prijzen.

Mag ik met een proxy op mijn eigen link klikken?

Nee, klikken via een proxy is ten strengste verboden! Als wij merken dat er kliks via een proxy server gegenereerd worden word je account zonder waarschuwing permanent verwijderd.

Wat is verboden op PrijzenRacer.nl?

Wij wijzen de deelnemers erop dat de meeste fora's etc. tegen het plaatsen van links zijn. Elke andere vorm van spammen is ook niet geoorloofd. Mochten wij klachten ontvangen wat betreft het spammen van persoonlijke links zijn wij genoodzaakt de desbetreffende deelnemer te verwijderen van het spel.

Het is niet toegestaand credits via iframes en proxy's te verkrijgen. Ook autohitters zijn verboden. Het is ter strengste verboden mensen te dwingen om op jouw link te klikken.